Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00438

Kedvezményezett neve: Hydromax Hungária Korlátolt Felelősségű Társaság

Fejlesztés tárgya, célja:
A projekt célja a vállalkozás modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását elősegítő fejlesztés. Főbb célunk a hosszútávú versenyképes működés biztosítása érdekében informatikai vállalatirányítási rendszer bevezetése, CRM rendszer és informatikai hálózat bővítés; a kollégáink számára egy hosszútávú életpályamodell biztosítása, a megfelelő speciális képzések lehetővé tételével; továbbá egy speciális hidraulikus szerelő, szerviz teszter berendezés beszerzése, végül pedig telephelyünk irodáinak környezetkímélő, hőszivattyús fűtésrendszerre való átállása.

Támogatás összege: 71 861 086 Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatás

Projekt bemutatása:
A támogatás „A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz” keretén belül valósul meg. A projekt vegyes összetételű projektelemeket tartalmaz, melyek együttesen kerülnek megvalósításra a beruházás keretében.

Ezek a következők:

CRM rendszer: A Hydromax Hungária kft. egy olyan fejlődési szakaszba került, ahol a projektjeink számának növekedésével a folyamatok egyre nehezebben átláthatók, nyomon követhetők, melyre a szoftver alkalmazása megoldást kínál. Fel tudjuk használni az értékesítésnél, a marketingnél, a pénzügyeknél és a napi munkafolyamatok koordinálásánál a határidők pontos betartásához. Megítélésünk szerint ez a rendszer lehet egy mérföldkő cégünk életében, amellyel a koordinációs feladatok ideje csökkenthető.

Informatikai rendszer: a meglévő, működő informatikai rendszerünk a CRM rendszer bevezetéséhez elavult, ezen eszközök fejlesztése szükséges a rendszer bevezetéséhez.

Szakmai továbbképzések: kollégáink, munkavállalóink számára egy életpályamodellt kívánunk létrehozni, ahol a megszerzett tudásukat kamatoztatni tudják, szakmai előre lépésükkel, magasabb bérezési lehetőségeket kívánunk biztosítani a számukra. Tevékenységi körünk speciális ismeretanyag elsajátítását teszi szükségessé, melyeket munkavállalóink számára saját, helyben tartott képzési lehetőségekkel alapoznánk meg. Szerelőink, szerviztechnikusaink magas tudásismerete a cégünk minőségi, professzionális szintű szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé. Ezzel a fejlődéssel válnak elérhetővé számunkra a multinacionális cégeknél történő minőségi feladatvégzés. Ezen feltételek megvalósulásával újabb piaci körök célozhatók meg.

Hidraulikus munkahenger szerelő és tesztpad: A meglévő szolgáltatásunk hatékonysága nagymértékben javul ( kisebb kapacitással, nagyobb mennyiségű munka végezhető el). Az elvégzett javítási feladatok megfelelőségét azonnal ellenőrizni tudjuk, erről tanúsítványt tudunk kiállítani, és garanciát vállalni ( minőségbiztosítás). Ezen gép beszerzésével cégünk új szolgáltatást tud nyújtani partnereink számára, hiszen folyamatosak a megkeresések hidraulika szivattyúk javításával kapcsolatosan, de sajnos a fent említett gép hiányában ezeket ezidáig nem tudtuk vállalni.

Hőszivattyú: Jelenleg épületünk fűtése pellet kazánnal valósul meg, irodáink, szociális helyiségeink fűtését megújuló energiaforrás használásával szeretnénk kiváltani, a fenntartható fejlődés és környezettudatos magatartás jegyében. A környezetkímélő megoldás költsége lényegesen hatékonyabb a jelenlegi megoldásnál.

Tervezett befejezési dátum: 2024.02.22.

A projekt megvalósulásának a helyszíne:
6900 Makó, Királyhegyesi út 6.